Arhiva
10.Maj 2017 Nazad na blog

Recenzija Asics Noosa FF

Damir Marković

Sjajno je kada imaš priliku da provozaš novi sportski automobil. Da malo sam se zaneo, ali stvarno sam dobio prilku da ''provozam'' nešto novo, brzo i crveno - Asics Nossa FF dosta podseća na početak ove priče.

Kao neko ko je prešao put od rekreativca do malo ozbiljnijeg rakreativca, kojih je verujem preko 90% među nama trkačima, mogu slobodno da kažem da je dobra patika svakako prioritet za svakog. Zato čuvenu rečenicu da je za trčanje dovoljna samo majica, šorts i patike izmenio bi u delu da su potrebne pre svega dobre i kvalitetne patike, a moj izbor već nekoliko godina jesu Asics patike. Pre svega jer ne prave kompromis sa kvalitetom koji pružaju i svim ostalim dobrim efektima za dobro i sigurno trčanje.

Asics Nossa FF su se na početku pokazale kao veoma lagane, a opet jako udobne, pre svega zato što u svojoj osnovi imaju novu revolucionarnu Flytefoam tehnologiju. Iako je patika nova veoma lako se i obuvala i skidala što je olakšavalo svakodnevno trčanje. Model koji sam imao priliku isprobati je veoma pogodan za triatlonce kojih je sve više među trkačima, jer poseduje dosta prednosti kada se kombinuje trčanje, plivanje i vožnja biciklom. I posle nekoliko dužih treninga noga je bila odmorna i bez žuljeva što je svakako dobar osećaj za svakog trkača.

 

U Noosi se osećam sigurno i moćno i spreman sam za velike izazove u kojima želim da pokažem da ipak kada želimo možemo da dosegnemo sve svoje ciljeve.

I da na kraju bih rekao da Asics Nossa FF izgleda veoma lepo i da crveno crna kombinacija daje poseban ''šmek'' ovoj patici zbog čega će se sigurno neko na stazi okrenuti za vama ;)

 

FIND US

Saznajte još o nama. Zapratite nas na društvenim mrežama.

RUN WITH US

Pošaljite nam vaš e-mail, mi ćemo se potruditi da ništa ne propustite